همه ما دوست داریم موهایی پرپشت و زیبا داشته باشیم؛ زیرا داشتن موهای پرپشت یکی از مهم ترین فاکتورهای زیبایی و جذابیت خانمها و آقایان است. بعضی ها به صورت طبیعی موهای پرپشتی دارند؛ اما برخی از افراد هم به دلیل مشکلات هورمونی، افزایش سن، مصرف داروهای خاص و… شاهد ریزش موها و کاهش حجم موهای خود هستند.
در سالهای اخیر، روشهای مختلف کاشت مو یا همان پیوند مو بسیار مورد توجه افراد مختلف قرار گرفته و امروزه این پیوند با استفاده از جدیدترین و پیشرفتهترین روشها در کلینیکها و مراکز زیبایی انجام میشوند.
در این مقاله شما با کاشت مو به روش BHT که مخفف Body Hair Transplant می باشد آشنا خواهید شد که یکی از جدیدترین روشهای کاشت مو در دنیا است.
کاشت مو چگونه انجام می شود؟
کاشت مو که با نام پیوند مو نیز شناخته میشود، یکی از روشهای موثر برای رفع ریزش مو و حتی طاسی سر است. در عمل کاشت مو، پزشک متخصص از قسمتهای پرپشت سر که غالبا همان پشت سر است، تکههای باریک پوست را میبرد، موها را از ریشه در می آورد و به قسمتهایی که موی کمتری دارند یا بدون مو هستند، پیوند میزند. در واقع، این تکههای بریده شده پوست شامل فولیکولهای مو هستند و میتوانند در هر قسمت از بدن نیز رشد کنند.
عمل کاشت مو را میتوان برای قسمتهای مختلف مانند پوست سر، ابرو و ریش نیز انجام داد. اگر کاشت این واحدهای فولیکولی به درستی انجام شود، موهای کاشته شده به طور طبیعی رشد کرده و دائمی خواهد بود.
روشهای مختلف کاشت مو
در حال حاضر، برای کاشت مو چندین روش مختلف وجود دارد. پزشک متخصص با توجه به شرایط سلامتی و اولویتهای فرد بیمار، از یکی از این روشها یا ترکیبی از روشها برای کاشت مو استفاده میکند.
در کلینیک های زیبایی از یکی از روشهایFIT، FUT، SUT و BHT برای کاشت مو استفاده می شود.
کاشت مو به روشFIT:در این روش از کاشت مو که با نام روش FUE نیز شناخته میشود، فولیکولهای مو با استفاده از یک وسیله مخصوص به نام هولدر یا پانچ از قسمت پشت سر برداشته می شود و به نواحی بدون مو کاشته می شود. پس از کاشت مو به روش FIT، حدود یک سال زمان لازم است تا موهای کاشته شده کاملا رشد کرده و سر پرپشت به نظر برسد. در این روش از آنجایی که برداشتن فولیکولها با استفاده از پانچ انجام میشود، احتمال آسیب دیدن بخش زنده ریشه مو بالا میرود و در نتیجه بانک مو غالبا تخریب میشود. افرادی که از روش FIT برای کاشت مو استفاده میکنند، غالبا تنها یک بار می توانند عمل کاشت مو را انجام دهند؛ زیرا بانک مو در این روش تا حد زیادی تخریب شده و برای دفعات بعدی تعداد موی کمتری میتوان از آن برداشت کرد. هزینه بالا، طولانی بودن این روش، احتمال آسیب دیدن گرافتها و خشک شدن آنها نیز از دیگر معایب کاشت مو به روش FIT است.
کاشت مو به روش FUT: در این روش، یک تکه نوار باریک از بافت پوست پشت سر فرد برداشته شده و در زیر میکروسکوپهای مخصوص کاشت مو به فولیکولهای مو تبدیل میشود. پس از آن، در نواحی مورد نظر برش ایجاد شده و واحدها یا همان فولیکولهای مو در این برشها کاشته میشوند. این روش نسبت به روش FIT از لحاظ درصد آسیب، مدت زمان عمل، عوارض و حتی هزینه، بهتر است. در کاشت مو به روش FUT محل کاشت مو غیر قابل مشاهده بوده و یک خط طبیعی در جلوی سر ایجاد میشود. در این روش علاوه بر موهای ناحیه پشت سر، امکان برداشتن مو از دیگر نواحی مختلف بدن مانند کتف و سینه نیز وجود خواهد داشت. کیفیت گرافتها نیز برای کاشت مجدد مو، حفظ خواهد شد. نکته ای که باید بدانید این است که در این روش، برش بزرگی در ناحیه پشت سر ایجاد میشود که احتمال باقی ماندن جای زخم آن وجود دارد! خونریزی، تورم سر و صورت، کاهش حجم بانک مو و همچنین احساس درد در محل برش از عوارض کاشت مو به روش FUT است.
کاشت مو به روش SUT: کاشت مو به روش SUT شبیه به روش FIT است؛ اما تقریبا تمامی مراحل کاشت مو به روش SUT، توسط دستگاههای اتوماتیک انجام خواهد شد. در این روش پیاز مو توسط پانچ لیزری برداشته شده و توسط همین دستگاه نیز کاشته میشود. در واقع، با استفاده از دستگاه پانچ لیزری فولیکولهای مو از پشت سر فرد برداشته شده، فریز شده و در نهایت در نواحی کم پشت یا طاس کاشته میشوند. یکی از مزایای این روش، فریز کردن فولیکولهای مو است که با این موضوع، از تخریب شدن فولیکولها تا زمان کاشت جلوگیری میشود. این روش نیز با بیحسی موضعی انجام شده و سریع به اتمام می رسد. خط رویش طبیعی، عدم وجود درد و خونریزی، نبود دوره نقاهت و عدم دخالت دست در انجام کاشت، از مزایای این روش محسوب میشود. اما به دلیل عدم امکان استریل کردن تمامی قسمتهای دستگاه و بهخصوص تیوبهای انتقالدهنده گرافت مو، احتمال انتقال بیماری در زمان کاشت مو زیاد است. همچنین این روش ممکن است به نواحی گیرنده و دهنده فولیکولهای مو صدمه بزند و در قسمتهای برداشت مو با استفاده از دستگاههای اتوماتیک ممکن است آسیبهای جدی به بانک مو وارد شده و جای اسکار و زخم ناشی از این روش باقی بماند!
کاشت مو به روش BHT: کاشت مو به روش BHT یکی از جدیدترین روشهای کاشت مو در دنیا است که توسط بسیاری از پزشکان زیبایی انجام می شود و نتایج فوق العاده ای برای افزایش حجم موها دارد. در ادامه این مطلب با کاشت مو به روش BHT کاملا آشنا خواهید شد.
کاشت مو به روش BHT
در روش BHT فولیکولهای مو با استفاده از یک وسیله مخصوص به صورت گروهی یا تک تک برداشته شده و در نواحی مورد نظر که بدون مو هستند، کاشته میشوند. در روشBHT تارهای مو از قسمتهایی از بدن به جز ناحیه سر برداشته می شود. در واقع در این روش، از قسمتهایی از بدن مو برداشته میشود که موهای ضخیم و قوی داشته باشد.
موهای ریش بهترین گزینه برای کاشت مو به روش BHT محسوب میشوند؛ زیرا موهای ریش سرعت رشد بهتری داشته و ضخامت و مقاومت آنها نیز بهتر از موهای سایر قسمتهای بدن میباشد. از طرفی، موی ریش به خصوص در قسمتهای زیر چانه، بیشترین تناسب و هماهنگی را با موهای سر دارند و در این صورت، برداشتن مو از زیر چانه، تاثیر چندانی روی نقص زیبایی صورت افراد نمیگذارد.
دومین گزینه مناسب برای کاشت مو به روش BHT، موهای قسمت سینه است. موهای این قسمت نیز پس از پیوند ماندگاری مناسبی از خود نشان میدهند. غالبا از موی دو قسمت ریش و سینه برای کاشت مو به روش BHT استفاده میشود؛ زیرا موفقیت در پیوند موی سایر اعضای بدن درصد بسیار کمی دارد و در واقع شانس موفقیت و ماندگاری موی سایر قسمتها چندان بالا نیست.
در عمل کاشت مو به روش BHT، به منظور ایجاد تراکم طبیعی به واسطه پیوند موی بدن، تقریبا دو برابر ایمپلنت لازم است. به همین دلیل، غالبا این روش در ترکیب با سایر روشهای سنتی برای درمان ریزش مو استفاده شده و در واقع، از این روش بیشتر به منظور ترمیم یا بهبود تراکم مو استفاده میشود.
کاشت مو به روش BHT برای چه کسانی مناسب است؟
کاشت مو به روش BHT برای افرادی که بانک موی ضعیفی دارند، یکی از بهترین گزینههای درمان محسوب میشود.
که هورمونهای نامنظم دارند، زمینههای ژنتیکی ریزش مو داشته یا از سایر روشهای کاشت مو استفاده کرده و بانک موی مناسبی ندارند، می توانند از این روش برای داشتن موهای متراکم و پرپشت استفاده کنند.
عوارض کاشت مو به روش BHTچیست؟
کاشت مو در این روش، بدون ایجاد هیچگونه برش و بخیه در سر انجام خواهد شد و خونریزی در حین کاشت و بعد از آن نیز بسیار کم خواهد بود. همچنین در این روش غالبا از داروی بیهوشی استفاده نمیشود و فقط از داروهای بی حسی موضعی استفاده خواهد شد. در نتیجه با استفاده از داروهای بی حسی، بیمار دردی را احساس نخواهد کرد.
اما در این روش ممکن است موی سر از لحاظ رنگ و حالت با موی بدن در تناسب نبوده و در این صورت این مسئله روی نتیجه کاشت تاثیرگذار خواهد بود. همچنین از نظر میزان رشد نیز موی سر و بدن یا یکدیگر سازگاری ندارند. البته پس از کاشت مو موهای بدن با محل جدید خود همخوانی پیدا کرده و رشد آنها با موی سر هماهنگ میشود؛ اما ممکن است مقداری طول بکشد. از طرفی، حساسیت پوست بدن نسبت به پوست سر بیشتر است و در این صورت از لحاظ تعداد موی برداشته شده، بدن محدودیت بیشتری را شامل میشود. درصد موفقیت مشاهده شده در کاشت مو به روش BHT، 70 درصد است و می توان به ریشه زدن گرافت های مو امیدوار بود.
هزینه کاشت مو به روش BHT
هزینه کاشت مو با این روش به تعداد فولیکول های لازم برای پیوند مو و وسعت منطقه کاشت بستگی دارد. همچنین تجهیزات و امکانات به کار رفته در کاشت مو، روی قیمت نهایی کار تاثیر می گذارد. پزشک متخصص ابتدا فرد را بررسی و معاینه می کند تا بتواند تعداد فولیکول های لازم برای کاشت مو و هزینه کاشت مو به روش BHT را به مراجعه کننده اعلام کند. معمولا کاشت مو با این روش، بین 5 تا 8 میلیون تومان متغیر است و به فاکتورهای گفته شده بستگی دارد. در نتیجه اگر می خواهید به هزینه دقیق کاشت مو به روش bht پی ببرید، بهتر است به پیش پزشک بروید تا بعد از بررسی ها و معاینه های اولیه، هزینه نهایی کاشت مو به شما اعلام شود.
یادتان باشد که برای انجام عمل های زیبایی مانند جراحی زیبایی و کاشت مو بهتر است به پیش افراد متخصص و حرفه ای بروید تا از نتیجه کار رضایت داشته باشید و عمل موردنظر شما، به بهترین شکل ممکن انجام شود. در واقع به کیفیت کار بیشتر از قیمت آن اهمیت بدهید و مرکزی را برای کاشت موهایتان انتخاب کنید که از هر نظر مورد تایید و مطمئن باشد.
نکات مهم برای کاشت مو به روش bht
اگر می خواهید موهای خود را به روش bht پرپشت تر کنید، باید ابتدا آزمایش های لازم را انجام دهید و توسط پزشک معاینه شوید. مصرف داروهایی مانند آسپرین و وارفارین، نوشیدن الکل استعمال دخانیات و کشیدن قلیان، قبل از کاشت مو ممنوع است. بعد از کاشت مو هم از ناحیه موردنظر به خوبی مراقبت کنید و داروهایتان را طبق نظر پزشک متخصص مصرف کنید. بهتر است بعد از کاشت مو ورزش های سنگین نکنید و برای شستشوی موهایتان از آب ولرم استفاده کنید. پزشک زیبایی معمولا تمام اصول مراقبتی بعد از کاشت موها را برایتان توضیح می دهد و تنها وظیفه شما این است که خوب به توصیه های پزشکتان عمل کنید.
افزایش احتمال موفقیت در کاشت مو به روش BHT
اگر پزشک زیبایی بتواند فولیکولهای مو را به درستی استخراج کند و در نواحی موردنظر قرار دهد، درصد موفقیت کاشت مو بالاتر می شود؛ زیرا در چرخه رشد موها، موهای قسمتهای مختلف سر و بدن با هم سازگار می شوند.
جمع بندی
کاشت مو به روش BHT از جمله جدیدترین و رایجترین روشهای کاشت مو محسوب میشود، اما روشهای دیگری نیز برای کاشت مو وجود دارد که انجام آنها به نظر پزشک متخصص و شرایط شما بستگی دارد.
اگر قصد کاشت مو دارید و می خواهید این کار را در مرکزی معتبر انجام دهید، حتما به تخصص پزشک بهترین کلینیک کاشت مو در تهران، سابقه او، روش کاشت مو و تجهیزات به کار رفته در مرکز کاشت مو توجه داشته باشید تا بهترین نتیجه را از کاشت موهای خود مشاهده کنید و موهایی پرپشت و زیبا داشته باشید.
0 Comments