انتخاب برگه

چرا زنان درگیر مشکل بی اختیاری ادرار می شوند؟

راه حل درمان این مشکل چیست؟ اکثر خانمها، از مشکلی به نام بی اختیاری ادرار شکایت می کنند. هیچ کس دوست ندارد موقعی که به بیرون از خانه می رود یا دیر به دستشویی می رسد، لباسش کثیف شود! بی اختیاری در دفع ادرار، مساله ای است که بسیاری از خانمهای جوان و میانسال آن را تجربه کرده اند.

اگر فقط یکی دو بار این موضوع برای شما پیش بیاید و کنترل ادرارتان را از دست بدهید مشکلی ندارد و موضوع نگران کننده ای نیست؛ اما اگر همیشه با این موضوع مواجه می شوید، بهتر است به فکر درمان بی اختیاری ادرار خود باشید. در این نوشته، درباره روشهای حل مساله بی اختیاری ادرار در زنان با شما صحبت می کنیم و از شما می خواهیم تا پایان این مطلب، همراه ما باشید.
بی اختیاری ادرار


چگونه بفهمید که شما هم درگیر مشکل بی اختیاری ادرار هستید؟

اگر در بیشتر موارد، قادر به کنترل مثانه خود نیستید، به احتمال زیاد به مشکل بی اختیاری ادرار دچار شده اید!
یکی از علائم بی اختیاری ادرار این است که ادرار فرد در هنگام خندیدن، سرفه کردن، عطسه زدن یا بلند کردن وسیله ای سنگین، به صورت ناگهانی و بی اختیار از مثانه او خارج می شود. گاهی اوقات، ادرار فرد بر اثر دویدن، پریدن یا رقصیدن، از مثانه بیرون می ریزد.

از دیگر نشانه های بی اختیاری ادرار این است که فرد باید به محض پر شدن مثانه به دستشویی برود و دیگر نمی تواند کار دیگری انجام دهد. افرادی که اکثر شبها، ناگهان از شدت ادرار بیدار می شوند و با عجله خودشان را به دستشویی می رسانند، به بی اختیاری در کنترل ادرار مبتلا هستند.

بی اختیاری ادرار در زنان

افرادی هم هستند که درست بعد از دفع ادرارشان، دوباره باید به دستشویی بروند؛ زیرا حس می کنند که مثانه آنها پر شده است!

بی اختیاری ادرار، مشکلی است که واقعا شما را عصبی و کلافه می کند؛ زیرا باید خیلی سریع خودتان را به دستشویی برسانید وگرنه کار از کار می گذرد و باید لباس زیرتان را عوض کنید! بسیاری از اوقات، بی اختیاری در کنترل ادرار به فعالیتهای روزمره شما لطمه می زند و نمی توانید مانند دیگر افراد، به کار و زندگی خود برسید. پس اگر به این مشکل دچار هستید، باید برای رفع آن به دنبال راه چاره باشید.

چه عواملی باعث بی اختیاری ادرار در زنان می شود؟

شاید کنجکاو باشید که بدانید چه عواملی باعث بی اختیاری ادرار در زنان می شود. عوامل زیر، باعث می شوند که خانمها قادر به کنترل ادرار خود نباشند:

  • شل شدن عضلات مثانه بر اثر فشار بارداری و زایمان
  • چاقی و افزایش وزن به خصوص چاقی شکمی
  • ضعیف شدن عضلات مثانه بر اثر آسیب ورزشی
  • گرفتگی عضلات مثانه بر اثر عفونت مثانه
  • از بین رفتن عصب مثانه بر اثر التهابات داخلی مثانه
  • خوردن داروهای ضد فشار خون، داروهای ضد افسردگی و داروهای ادرار آور

این عوامل باعث می شوند که پیام های عصبی مرتبط با دفع ادرار به درستی به مغز فرد ارسال نشود و با کوچکترین فشار ناشی از سرفه، خنده و … فرد شاهد ریزش ادرار خود باشد.

تاثیرات منفی بی اختیاری ادرار روی زنان

تاثیرات مشکل بی اختیاری ادراری روی حالات روحی زنان چیست؟

بی اختیاری ادراری و کنترل نداشتن روی مثانه، یکی از مشکلات رایج بین خانمهای جوان است که صدمات روحی زیادی را به آنها وارد می کند. افرادی که مثانه بیش فعال دارند و در طول شبانه روز زیاد به دستشویی می روند، به مشکل بی اختیاری ادرار دچار هستند. کسانی که این مشکل را دارند، اعتماد به نفس این افراد پایین است و نمی توانند با خیال راحت در مهمانی ها و مراسمات مختلف شرکت کنند. بی اختیاری در کنترل ادرار باعث خجالت این دسته از خانمها می شود و حس می کنند که نوعی ضعف و ناتوانی دارند.

اگر مشکل بی اختیاری در دفع ادرار شدید باشد، فرد به افسردگی نیز مبتلا خواهد شد؛ زیرا نمی تواند به خوبی در فعالیتهای سرگرم کننده شرکت کند و در کار و زندگی اش نیز عملکرد خوبی نخواهد داشت.

خانمهایی که مشکل بی اختیاری ادرار دارند، در زمان انجام رابطه جنسی نیز به صورت ناگهانی شاهد خروج ادرار از بدنشان هستند و بابت این موضوع، ناراحت و مضطرب می شوند. میزان تمایلات جنسی در افراد مبتلا به بی اختیاری ادرار، بسیار پایین تر از دیگران است؛ در نتیجه این مشکل می تواند عاملی برای تهدید زندگی مشترک و لذتهای رابطه زناشویی آنها باشد.

میزان موفقیت شخصی و شغلی در مبتلایان به این مشکل پایین است؛ زیرا هر زمان حس پر شدن مثانه به این خانمها دست بدهد؛ باید سریع خود را تخلیه کنند و به همین دلیل است که این مشکل، فعالیتهای روزانه آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. این موضوع، باعث ترس در خانمها می شود و آنها را به سمت گوشه گیری از اجتماع و فعالیتهای اجتماعی می کشاند.

درمان بی اختیاری ادرار را جدی بگیرید!

اگر به مشکل بی اختیاری ادرار دچار هستید، باید خیلی سریع خودتان را درمان کنید؛ زیرا ممکن است سایر جنبه های زندگی شما نیز تحت تاثیر این موضوع ناخوشایند قرار بگیرد و جسم و روح شما را ضعیف کند.

همین امروز به پزشک متخصص اورولوژی مراجعه کنید تا شما را معاینه کند و راهکارهای درمان بی اختیاری ادرار را برای شما تجویز کند. لازم نیست نگران باشید؛ زیرا درمان این مشکل سخت و پیچیده نیست و پزشک متخصص می تواند با روشهای ساده، این مشکل شما را برطرف کند. گاهی اوقات، بی اختیاری ادرار با ورزش و تغییر شیوه زندگی از بین می رود.

رژیم غذایی مناسب برای درمان بی اختیاری ادرار

بعضی افراد توصیه می کنند کسانی که با مشکل بی اختیاری ادرار مواجه هستند، باید میزان مصرف مایعات خود را پایین بیاورند تا مثانه آنها دیرتر پر شود و شاهد ریزش ادرار خود نباشند؛ اما ننوشیدن آب، باعث کم آبی بدن و بروز مشکلات دیگر می شود. پس شما باید تغذیه اصولی و درستی داشته باشید. رعایت موارد زیر، به شما کمک می کند شدت مشکل بی اختیاری ادرار را کمتر کنید:

  • مایعات موردنیاز بدنتان را در طول روز و به مرور زمان بنوشید. سعی نکنید، در زمانی کوتاه، مقدار زیادی آب و نوشیدنی میل کنید. هر 4 ساعت یک بار، یک لیوان آب بنوشید تا ترکیبات مضر از بدن شما خارج شود و آب کافی به بدنتان برسد.
  • برای اینکه شبها برای دفع ادرار از خواب بیدار نشوید، بعد از خوردن شام، آب و چای نخورید.
  • اگر علاوه بر بی اختیاری ادرار، در مثانه خود احساس خارش و التهاب می کنید، شیر بادام بخورید.
  • خوردن خوراکی هایی چون قارچ، جعفری، مرکبات، شکلات، شیرین کننده های مصنوعی، الکل و نوشیدنی های گازدار را محدود کنید؛ زیرا به صورت مستقیم روی مثانه شما تاثیر می گذارند.
  • یبوست نیز باعث فشار به عضلات مثانه و افزایش بی اختیاری ادرار می شود. اگر به یبوست مبتلا هستید، با مصرف انجیر تازه یا انجیر خشک، دفع راحتی داشته باشید و ادرار خود را بهتر کنترل کنید. بلوبری و زغال اخته، دو میوه خوشمزه و فوق العاده برای کنترل ادرار هستند. این میوه ها یا آب آنها را هر روز مصرف کنید تا تاثیر آنها را به وضوح مشاهده کنید.
  • مصرف پرتقال و گریپ فورت را کاهش دهید.
  • سبزیجات سرشار از فیبر مانند کلم، شاهی، کاهو، شلغم، انگور، تمشک و جو را در وعده های غذایی خود بگنجانید.
  • کافئین، یکی از موانع کنترل درست ادرار است و باعث تحریک شدن مثانه شما می شود؛ پس برای حل مشکل خود، باید مصرف چای و قهوه را کاهش دهید.
  • برای اینکه چربی ها در ناحیه شکم شما جمع نشوند، در روز 3 وعده اصلی و چندین میان وعده بخورید.
  • اگر داروی ضدافسردگی، داروی آرام بخش یا خواب آور و داروهای ادرارآور مصرف می کنید، درباره ادامه مصرف آنها با پزشکتان مشورت کنید. شاید لازم باشد برای کنترل مثانه خود، مصرف این داروها را به حداقل برسانید.

یکی از درمانهای کم هزینه و موثر برای درمان بی اختیاری ادرار، ورزش کردن است. شما باید در کنار کنترل رژیم غذایی خود، ورزش کنید. با انجام تمرینات لگن، عضلات این قسمت از بدنتان تقویت می شود و بهتر می توانید روی مثانه خود کنترل داشته باشید.

چگونه می توانید با ورزش کردن، معضل بی اختیاری ادرار را برطرف کنید؟

یکی از دلایلی که باعث می شود بی اختیاری ادرار داشته باشید، این است که عضلات لگن شما ضعیف است! زمانی که عضلات لگن شما ضعیف باشد، نمی تواند به عضلات اطراف مجاری ادراری کمک کند تا ادرار را به خوبی کنترل کند. به همین دلیل برای رفع مشکلتان، بهتر است ورزش های لگن که به ورزش های کگل (kegel) معروف هستند را انجام دهید.

روش درست اجرای ورزش کگل:

برای انجام ورزش کگل، می توانید از حرکات ساده تر شروع کنید.
در ابتدا، باید به عضلات لگن خود فشار بیاورید؛ دقیقا به همان صورت که در زمان پر شدن مثانه، سعی در نگه داشتن ادرار خود دارید. بعد از 10 ثانیه، عضلاتتان را شل کنید. هر روز، 3 تا 5 بار این ورزش را انجام دهید. با تکرار این حرکت، عضلات لگن شما قوی تر می شوند و کنترل بیشتری روی مثانه خود خواهید داشت. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید این است که در حین ادرار کردن تمرینات کگل را انجام ندهید؛ زیرا انجام این حرکات در هنگام دفع ادرار، به مثانه آسیب می رساند.

درمان بی اختیاری ادرار در زنان با ورزش

اگر به صورت منظم ورزشهای کگل را انجام دهید، تاثیر مثبتش را روی کنترل مثانه خود مشاهده خواهید کرد. تاثیرات مثبت ورزش های کگل، بعد از 3 ماه ظاهر می شوند.

درمان بی اختیاری ادرار به کمک تزریق کلاژن

تزریق کلاژن در بافت های اطراف مجرای خروجی ادرار، از دیگر راه های جلوگیری از خروج ادرار است. افرادی که بی اختیاری ادراری آنها به دلیل استرس شدید است، با کمک این روش، می توانند مشکل خود را برطرف کنند. با تزریق کلاژن، پوشش مجرای خروج ادرار ضخیم تر می شود و در برابر خروج ادرار، مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد؛ در نتیجه ادرار شخص بر اثر بلند کردن جسم سنگین و فشارهای دیگر از مثانه بیرون نمی ریزد. بعد از 12 یا 18 ماه، باید دوباره تزریق کلاژن را انجام دهید؛ زیرا تاثیر آن بعد از مدتی از بین می رود.

درمان عدم کنترل مثانه به کمک پساری (Pessary)

پساری (Pessary)، نام وسیله ای است که درون واژن قرار می گیرد تا مشکل بی اختیاری در کنترل ادرار را برطرف کند. این وسیله، باعث کاهش خروج ادرار در موقعیتهای پرفشار می شود. شما می توانید این وسیله را همیشه استفاده کنید یا استفاده از آن را به بعضی از روزها محدود کنید. مثلا افرادی که تمرینات ورزشی شدید انجام می دهند، با کمک پساری مانع از خروج ناگهانی ادرار خود می شوند.

درمان عدم کنترل مثانه به کمک پساری Pessary

درمان مشکل بی اختیاری ادرار با عمل جراحی

یکی از راهکارهای درمان بی اختیاری ادرار، انجام عمل جراحی است. در عمل جراحی، مثانه بالا کشیده می شود و از خارج شدن ناگهانی ادرار جلوگیری می کند. همچنین بعضی از روشهای عمل جراحی می تواند ظرفیت ذخیره سازی مثانه را افزایش دهد.

رفع مشکل بی اختیاری ادرار با کمک لیزر

اگر دوست ندارید برای رفع مشکل بی اختیاری ادرارتان، عمل جراحی و تزریق کلاژن به بدن را انجام دهید، می توانید از لیزر برای رفع این مشکل کمک بگیرید. تکنولوژی روز دنیا در زمینه درمان با لیزر بسیار رشد کرده است و با کمک این روش، هر مشکلی در قسمت واژن زنان حل می شود.

لیزر مونالیزا تاچ، از بهترین روشهای درمان مشکل بی اختیاری در زنان است. لیزر مونالیزا تاج، نام یکی از روشهای لیزر است که با کمک دستگاه های خاصی انجام می شود. لیزر مونالیزا تاچ، مخصوص برطرف کردن مشکلات زنان است و به نام لیزر واژن نیز معروف است.

لیزر مونالیزا تاچ، روشی بسیار پرطرفدار است؛ زیرا این تکنولوژی، نتایج شگفت انگیزی دارد و مواردی چون روشن سازی واژن، لابیاپلاستی، تنگ کردن واژن، درمان مشکلات یائسگی، جوانسازی واژن و… را به صورت عالی و فوق العاده انجام می دهد.

دستگاه لیزر مونالیزا، توسط شرکت DEKA ایتالیا ساخته شده است. برای تایید این دستگاه، بررسی های متعددی روی آن انجام شده است تا در نهایت، تائیدیه سازمان غذا و داروی آمریکا را به دست آورد. به علاوه این تکنولوژی، گواهی CE اروپا را هم به دست آورده است و تمام اصول مهم را رعایت کرده است. وزارت بهداشت ایران هم روی دستگاه مونالیزا تاچ مهر تایید زده است. اختراع دستگاه لیزر مونالیزا تاچ، یکی از دستاوردهای علم پزشکی است که می تواند انواع مشکلات زنان را به خوبی و سریع برطرف کند.

روش کار لیزر مونالیزا تاچ، به چه صورت است؟

لیزر مونالیزا با کمک لیزر CO2 بسیاری از مشکلات و اختلالات را درمان می کند. این دستگاه، بسیار پیشرفته است و قابلیتهای زیادی دارد.
روی دستگاه لیزر مونالیزا تاچ، هندپیس های مختلفی قرار دارند. با اعمال تغییر در فرکانس و شدت اشعه لیزر دستگاه، می توان آن را برای درمان هر مشکلی تنظیم کرد.
با کمک این روش، دیگر به مصرف دارو یا عمل جراحی نیاز نخواهید داشت و می توانید به راحتی مشکلتان را برطرف کنید.
دقت و ظرافت دستگاه لیزر مونالیزا بسیار بالا است و به همین دلیل، هیچ اثری از زخم و بریدگی روی بدن شما بر جای نمی گذارد.

آیا درمان بی اختیاری ادرار با لیزر مونالیزا تاچ قطعی است؟

بله، با استفاده از این روش، مطمئن باشید که درمان خواهید شد. درمان بی اختیاری ادرار با لیزر مونالیزا، صددرصد نتیجه بخش است.
علاوه بر بی اختیاری ادرار، از لیزر مونالیزا تاچ می توان برای درمان عفونت های مکرر قارچی واژن یا مثانه، درمان خشکی واژن، تنگ کردن واژن، روشن کردن واژن، عمل زیبایی واژن، جوان سازی واژن، درمان افتادگی رحم، درمان واژینیسموس  و… استفاده کرد.

بهترین روش برای درمان بی اختیاری ادرار چیست؟

از میان تمام روشهای گفته شده، بهترین راهکار برای حل مشکل بی اختیاری ادرار در زنان، درمان با لیزر مونالیزا تاچ است. این روش بسیار موثر است و می تواند مشکل عدم کنترل مثانه را به صورت کامل حل کند. روش و دستگاه لیزر مونالیزا تاچ، مطابق با سیستم واژن زنان ساخته شده است و نسبت به عمل جراحی، مصرف قرص و دیگر روشها بهتر است.

درمان بی اختیاری ادرار با لیزر مونالیزا

مزایای درمان بی اختیاری ادرار با لیزر مونالیزا تاچ چیست؟

استفاده از این روش درمانی، مزایای زیادی دارد؛ از جمله مزایای این روش درمانی، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • لیزر مونالیزا تاچ باعث می شود که مشکل بی اختیاری ادرار فرد در مدت زمان کوتاهی درمان شود.
  • درمان با لیزر مونالیزا، غیر تهاجمی است و ایمنی بیشتری نسبت به عملهای جراحی دارد.
  • این روش، هیچ گونه دردی ندارد. برای استفاده از لیزر مونالیزا تاچ، نیازی به بیهوشی نیست.
  • لیزر با دستگاه مونالیزا تاچ، عوارض جانبی ندارد.
  • این روش، در مقایسه با عملهای جراحی بسیار مقرون به صرفه است و هزینه زیادی ندارد.
  • با کمک لیزر مونالیزا، خیلی زود مشکل بی اختیاری ادراری فرد حل می شود و اعتماد به نفس فرد افزایش پیدا می کند.
  • بعد از انجام لیزر، نیازی به استراحت نیست و فرد می تواند به راحتی فعالیتهای روزانه اش را انجام دهد.
  • لیزر مونالیزا تاچ، pH واژن را تنظیم می کند و در نتیجه احتمال ابتلا به عفونتهای واژینال در آینده را بسیار کمتر می کند.
  • با کمک این روش علاوه بر رفع مشکل بی اختیاری ادرار، واژن شما جوانسازی می شود و تاثیر این کار را در بهبود مشکلات جنسی و روابط زناشویی خود خواهید دید.

آیا درمان بی اختیاری ادرار با لیزر مونالیزا تاچ عوارض دارد؟

عوارض این روش درمانی، بسیار کم است و لازم نیست هیچگونه نگرانی درباره این موضوع داشته باشید. درمان بی اختیاری ادرار با لیزر مونالیزا تاچ، یکی از روشهای کم عارضه و کم خطر است. لیزر واژینال یک درمان سرپایی است و نیاز به بستری ندارد. در بعضی موارد، پوست فرد دچار قرمزی، تورم و التهاب می شود. البته باید بدانید که این عوارض خفیف هستند و طی یک تا دو روز بعد از لیزر از بین می روند. لیزر مونالیزا تاچ، به قدری مزیت دارد که عوارض آن به چشم نمی آید. نتایج لیزر مونالیزا تاچ قطعی هستند و شما بعد از یک جلسه لیزر درمانی، می توانید نتیجه این روش را مشاهده کنید.

مطمئن باشید که…
با انجام لیزر مونالیزا تاچ، مطمئن باشید که مشکل بی اختیاری ادرار شما درمان می شود و می توانید خیلی راحت در اجتماع ظاهر شوید. با این کار، اعتماد به نفس شما بالا می رود و زندگی شادتری خواهید داشت. یکی از بهترین مراکز برای انجام لیزر مونالیزا تاچ، کلینیک زیبایی رویای آبی است.
شما می توانید روش درمانی لیزر مونالیزا تاچ را در کلینیک زیبایی رویای آبی انجام دهید و مشکلات زنانه خود را با این روش فوق العاده برطرف کنید.

فیلم درمان بی اختیاری ادرار با لیزر مونالیزا تاچ

سلام خدمت شما عزیزان امروز برای بیمارمون که خانم ۶۷ ساله‌ای هستند که سابقه ۶ بار زایمان طبیعی داشتند و مشکل بی اختیاری استرسی ادرار داشتند یعنی با عطسه و سرفه ادرارشون میریخت و نمیتونستن خودشون رو کنترل کنن امروز دومین جلسه لیزر واژینال رو براشون انجام دادیم و خودش هم خیلی از این قضیه راضیه حالا نظر خودش هم میتونیم بپرسیم مادر جان با اولین جلسه ای که لیزر واژینال رو برای شما انجام دادیم احساس می کنی که بهتر شدی
بیمار:خیلی بهتر شدم آره بهتر شدم
خانم دکتر:یعنی چجوری
بیمار:یعنی اونموقع خب نمیتونستم اصلا خودمو نگه دارم الان میتونم یکم
خانم دکتر:میتونی خودت رو کنترل کنی
بیمار:آره
خانم دکتر:امروز دومین جلسه رو براش زدیم یک جلسه براشون باقی مونده که انشاالله دیگه با سومین جلسه بهبودی کامل پیدا میکنند